Story House Egmont NO

Stories

Story House Egmont er en av Norges største leverandører av kvalitetsinnhold til alle segmenter og aldersgrupper. Vårt motto er å underholde, inspirere og spre kunnskap til hele det norske folk, både med tradisjonsrike ukeblader og magasiner, men også på ulike digitale flater.

Story House Egmont - We bring stories to life

Norges mest leste ukeblad

Ukeblader fra Story House Egmont

I våre ukeblader får du et etterlengtet avbrekk fra hverdagens mas og kjas. Med en god miks av fortellinger fra virkeligheten, nyttige tips og triks, oppskrifter på mat og håndarbeid, nyheter fra kjendisenes verden og spennende krim og dramatiske, historiske hendelser ligger alt til rette for at du kan senke skuldrene i noen timer.
Bilde til bolig og interiør

Bolig og interiør

Med interiørmagasinene Bonytt, rom123, Maison Interiør og Boligdrøm har Story House Egmont noe for enhver bolig- og interiørinteressert. Bladene er en viktig inspirasjonskilde innen innredning, trender, farge- og materialvalg og gjør leserne i stand til å skape en god atmosfære hjemme. Derfor leser over 340 000 interiørinteresserte hver utgave av et av våre interiørblader.
Hageliv og uterom

Hage, uterom og livsstil

Ute er det nye inne. Vi flytter bokstavelig talt ut, innreder uterom med sofaer, tepper og lamper og har utedusj og utekjøkken. Det blåser en tydelig grønn trend som bare blir sterkere. Flere ønsker å ha fingrene i jorden, leve jordnært, dyrke selv og være nærmere naturen. I våre magasiner viser vi norske hus og hager, vi gir både inspirasjon, tips og råd som er gjennomførbare og godt faglig fundamentert.
Villmarksliv

Jakt, fiske og friluft

Helt fra isen trakk seg tilbake fra Norge for 10 000 – 12 000 år siden har vi ferdes, fisket, sanket, høstet og jaktet i Norge. Fremdeles har nordmenn flest et sterkt forhold til natur og friluftsliv. Bladene Villmarksliv, Jakt og Alt om fiske følger denne lange høstingstradisjonen med redaksjonelle produkter tilpasset vår tid.
Maison Mat og Vin

MAISON Mat & Vin

MAISON Mat & Vin er for alle som trives rundt bordet, og i hvert nummer finner du en rekke oppskrifter og tips til både hverdag og fest. Hos oss får du også gode tips om hva du bør drikke til maten vi presenterer. Det sørger Norges beste vinkjennere for. Mat & Vin er et magasin for mat- og vinglede, til hverdag og fest, fylt med inspirerende nyttig og nytbart lesestoff. Livet er for kort til å spise kjedelig mat!

Mer informasjon om MAISON Mat & Vin:

Foreldre og Barn - Unsplash Foto

Foreldre & barn

Foreldre & Barn har i snart 40 år vært det uunnværlige magasinet for alle småbarnsforeldre. Her finner du aktuelle temaer, matoppskrifter, stoff om kosthold og ernæring, spennende spaltister og rørende reportasjer, alt du trenger og ønsker som småbarnsforelder.

Mer informasjon om Foreldre & Barn

Klikk.no

Klikk.no / Klikk+

Klikk består av spennende og nyttige redaksjonelle artikler, forum og blogg. Rundt 7,5 millioner unike brukere er innom sidene våre, og vi har en av Norges raskest voksende pluss-løsninger, Klikk+, med over 14 000 betalende abonnenter.

Link til Klikk og Klikk+

Flipp

Flipp - ditt digitale magasinunivers.

Flipp er appen med over 90 bladtitler og flere spennende spill. Les det beste fra Norge, Danmark og Sverige, og få tilpasset både magasiner og tegneserier til lesing på telefonen! Er du abonnent på blader fra Story House Egmont får du i tillegg en knallgod rabatt på alt innholdet i Flipp.

Link til Flipp: