Next - Story House Egmont Norge

Next

Innovasjon er viktig for oss i Story House Egmont. Teamet i Next jakter etter morgendagens inntekter gjennom nye, innovative produkter og løsninger som er basert på alt det gode innholdet vi lager, tjenester våre kunder ønsker, i kombinasjon med digitale forbrukerplattformer.

Om Next:

I Next har vi fokus på å hjelpe lesere og brukere til å løse behov og utfordringer i hverdagen. Basert på innsikt, markedstilpasning, evaluering og eventuell mulighet for skalering, vurderer vi fortløpende potensialet i prosjektene og ideene vi kommer opp med.  Gjennom våre interne kreative krefter, eksterne samarbeidspartnere og eventuelle oppkjøp, har vi alltid flere spennende prosjekter på gang og i pipeline.

Ditt Bryllup - Et bryllupsunivers

Ditt Bryllup – Alt du trenger til den store dagen

Ditt Bryllup er langt mer enn et inspirasjonsunivers for vordende brudepar, gjester og familie. Det er også en plattform som hjelper brudepar å planlegge bryllupet i detalj, og hvor leverandører kan tilby alt av bryllupsrelaterte varer og tjenester.

Gå til Ditt Bryllup:

Om Ditt Bryllup:

Ditt Bryllup har i snart tre tiår fulgt vordende brudepar og gitt tips, råd og inspirasjon. Dagens digitale utgave byr på også på et fantastisk planleggingsverktøy, som gir uante muligheter for den store dagen. Løsningen består av en leverandørguide med flere filtreringsmuligheter, og sammen med alt det gode innholdet som lages i Ditt Bryllup-redaksjonen blir dette en nyttig og brukervennlig plattform for alt som har med bryllup å gjøre.

Therese Johaug Shape Up Convention

Shape UP – ren treningsglede

Shape Up er Story House Egmonts treningsunivers som når sin sporty målgruppe gjennom sosiale medier, podcast, magasiner og eventer.

Gå til Shap Up Convention

Om Shape Up-universet:

I et hav av informasjon om trening, helse og kosthold skal Shape Up-universet være en sunn motvekt. Vår ambisjon er å oppfordre til en balansert livsstil med rom for trening og sunn mat. Våre modeller og profiler representerer sunnhet og god helse.

Dette budskapet distribuerer vi ut gjennom mange kanaler, med hjelp av kjente samarbeidspartnere. Det er helt åpenbart at Shape Up er en sterk merkevare da kjente norske idrettsstjerner som Therese Johaug og Kjetil Jansrud ønsker å assosieres med oss ved å stille på våre eventer.

Storytravel Next

Story travel – reiser i trygge rammer

Våre lesere elsker reiser. Derfor har vi også etablert oss som reiseoperatør. Vi tilbyr opplevelsesturer og langtidsreiser til en lang rekke destinasjoner, foreløpig i Europa.

Gå til Storytravel.no

Om Storytravel:

Et sosialt nettverk, trygge rammer og tilbud om aktiviteter er tre viktige elementer i Story House Egmonts store reisesatsing, Story Travel. Vi tilbyr skreddersydde temareiser, opplevelsesturer og langtidsreiser til en voksen målgruppe. Denne målgruppen ønsker gjerne tryggheten og lettvintheten som man får på en gruppereise. På våre langtidsreiser bor du i egen leilighet på hotell sammen med andre gjester fra Story Travel.

Vår reiseleder bor på samme sted og setter sammen et variert og sosialt program som gjestene våre kan velge å bli med på. Hvis du abonnerer på et av Story House Egmonts ukeblader eller magasiner, får du rabatt på et utvalg av reisene til Story Travel. Medlemmer i reiseklubben vår får vite om nye reiser først og kan hver måned vinne et reisegavekort verdt 3000 kroner. Du kan melde deg gratis inn i reiseklubben på storytravel.no/reiseklubben.

Krem Elin Gnist

Gnist – Inspirerende nettkurs

Trenger du litt mer inspirasjon i hverdagen? Vil du lære mer om baking, yoga, hagestell eller kanskje innredning? Prøv et av våre nettkurs og lær av våre dyktige eksperter.

Gå til Gnist:

Om Gnist:

I Gnist-redaksjonen hjelper vi deg med å finne tilbake til hverdagsgnisten. Gjennom vårt digitale kurstilbud får du ny kunnskap og inspirasjon fra våre fageksperter innen baking, yoga eller interiør. Møt kjente profiler som Elin Vatnar, også kjent som Krem-Elin, Bonytt-redaktør Kriss Daatland og yogaekspert Silje Thorstensen med flere.