Her og Nå

Her og Nå
De siste kjendisnyhetene, de gode historiene og bildeopplevelsene samt den beste TV-guiden. Det er hva Her og Nå tar mål av seg til å levere til leserne hver uke.

Her og Nå skal overraske, glede og engasjere. Våre lesere vil oppdateres på hva som skjer blant norske og utenlandske kjendiser, og de venter i spenning på ukens nummer. Det er et blad du kan kose deg med, en aldri så liten virkelighetsflukt fra en ellers hektisk hverdag, hvor du kan ta en kikk inn i kjendisenes dagligliv.

Målgruppen er kvinner 40+, de er opptatt av kjendiser, og de ser også mye på TV. Nybakte foreldre, nybakte besteforeldre, kjendisenes helse, samt hvordan de bor både hjemme og på hytta, er populært stoff. 

Her og Nå er det sympatiske kjendisbladet, som formidler reportasjer og intervjuer med kjendiser, både når de forteller om sin lykke eller har sine store og små utfordringer, akkurat som deg og meg. 

«Livets gang» er en ganske dekkende betegnelse. Og våre lesere liker å lese, ikke bare se på bildene.

Det er heller ingen hemmelighet at våre lesere er mer enn gjennomsnittlig interessert i vår kongefamilie, samt de andre kongefamiliene i Europa. Det er et stoffområde Her og Nå også prioriterer høyt.

Vi vet også veldig godt at vår store og oversiktlige TV-guide er gull verdt for våre lesere. Der kan de gjennom hele uken holde seg oppdatert i kanaljungelen og i ro og mak planlegge sin TV-uke.

Her og Nås reportere jobber 24–7 for å gi våre lesere de beste historiene og de flotteste bildene. Og alt dette får du vesentlig billigere enn hos konkurrenten. 

Her og Nå finnes på mange flater. Selvsagt finner du oss i bladhylla, men vi er også på nett, Herogna.no, mobil, Ipad, facebook, twitter og instagram.


Fakta om Her og Nå
Opplag 2022: 37 267
Lesertall (AIR) 2023/2: 151 000

Kontakt Her og Nå
Kundeservice: abo-herogna@egmont.com
Telefon Kundeservice: 22 58 59 00
E-post til redaksjonen: herogna@egmont.com

AbonnerBesøk Her og Nå

Merkevareredaktør Monica Smith

Monica Smith

Merkevareredaktør

Email:
Phone:
+4792687605