EPSE Ehandel

Om oss

Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Vi utvikler morgendagens medier gjennom historiefortelling og digital innovasjon. Egmont er en stiftelse, og vi bruker av vårt overskudd til å hjelpe barn og unge.

NOK 1,032m

Omsetning i 2022

NOK 90m

Resultat før skatt i 2022

Norwegian magazines

Lesertall

At Story House Egmont fortsatt leverer godt innen inspirasjon, nytte og underholdning er opplagstallene for 2023 et synlig bevis på. Et imponerende totalsalg på 16,5 millioner ukeblader og magasiner, viser at behovet for avbrekk i hverdagen i en krevende tid, fortsatt er stort. Hjemmet beholder posisjonen som Norges største ukeblad, og solgte mer enn 6,6 millioner eksemplarer i 2023. Hjemmet, Norsk Ukeblad og Familien stod samlet for hele 10,2 millioner solgte blader. Hele 3,1 millioner leser ett eller flere av våre blader hver uke viser siste Magasinundersøkelse for 2023.

Kommersiell strategi

Print er fortsatt en viktig og effektiv kanal som treffer målgruppen på en unik måte. I tillegg er Influencer, blogg, content og event viktige byggesteiner i vår kommersielle strategi. Blogg.no er Norges største breddenettsted for unge kvinner. Foreldre.no når omtrent alle norske foreldre og PEOPLE har på kort tid etablert en knallsterk markedsposisjon, og leverer innsiktsbasert og målbart influencer-innhold både online og offline.

Ledergruppen i Story House Egmont

Portrait of Per Kjellander

Per Kjellander

CEO, Story House Media

Email:
Kjell Frostrud Johnsen  Ansvarlig redaktør/direktør KIds

Kjell Frostrud Johnsen

Ansvarlig redaktør/direktør Kids

Email:
Anne Mari Nordbø CFO/Økonomidirektør

Anne Mari Nordbø

Økonomidirektør/CFO

Email:
Ansvarlig redaktør/direktør

Axel Walø

Ansvarlig redaktør/direktør Stories

Email:
Byråleder PEOPLE

Annette Aas Johansen

Byråleder PEOPLE

Email:
Digital direktør Gaute Tyssebotn

Gaute Tyssebotn

Teknologidirektør

Email:

Våre Verdier

Romslig
Pasjonert
Ambisiøs

Romslig

Virksomheten vår kan formidle all verdens fortellinger i alle tenkelige medier. Denne romsligheten favner også en åpenhet overfor alt nytt og gir plass til mange forskjellige kulturer og personligheter.

Verdier - Pasjonert

Pasjonert

Vi tar hjertet med på jobb. Vi brenner for fortellinger. For å skape og formidle dem best mulig til flest mulige. Denne pasjon er kjernepunktet i alt vi gjør.

Business area_e-commerce

Ambisiøs

Vi er en kommersiell virksomhet. Vi er her for å skape resultater. Både på bunnlinjen og i medieverdenen. Vi er ambisiøse i våre mål og den måten vi gjennomfører dem på. Vår lyst til å vinne er større enn vår frykt for å tape.

People

Likestilling og mangfold

I Story House Egmont skal det være reell likestilling. Vi ønsker også mangfold blant våre ansatte. Kvinner, menn og medarbeidere fra andre kulturer skal ha de samme rettigheter og muligheter til å få arbeid og utvikling i sin jobb. Som redaksjonell virksomhet er vi også opptatt av vårt samfunnsansvar med tanke på å fremme mangfold og likestilling i våre produkter og tjenester.

Likestillingsredegjørelse Story House Egmont 2023

Story House Egmonts redgjørelse for aktsomhetsvurderinger

Story House Egmonts redgjørelse for aktsomhetsvurderinger

Som en del av Egmont konsernet følger Story House Egmont konsernets retningslinjer, rammeverk og tiltak innenfor samfunnsansvar og miljø, som også omfatter retningslinjer for overholdelse av grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Les redgjørelsen her