Edelmotbakker

Vil du fortsette å spille? For endelig er andre bok i Edelmot-serien her

22.04.2024

Victor Sotberg og Odin Helgheim tok leserne med storm i fjor da de lanserte tegneserien Edelmot. Og nå er den etterlengtede oppfølgeren her! – Det fortsetter å være en glede å lage en historie som barn og ungdom kan kjenne seg igjen i, men som også er spennende å lese, sier forfatter Victor Sotberg.

Edelmot er et spill, en virtuell fantasiverden hvor man lever akkurat som man vil. Victor og Odin har spilt på samme lag, men akkurat idet Victor trodde han hadde funnet en venn, dolket Odin ham i ryggen inne i spillet.
– I Edelmot 2 er det enda mer av ungdommenes sterke følelser og hvordan det er å vokse opp og finne seg selv, lover Sotberg.

I «Edelmot: Nekromanseren» er sommerferien over og begge guttene starter i 9. klasse – og møtes igjen på hvert sitt lag. Men noe har skjedd: Victor er ikke lenger den usikre personen han var før. Han er kald, målbevisst – og fryktelig god i spillet Edelmot. Styrkeforholdet er endret og alle kortene delt ut på nytt. Hvordan skal Victor og Odin forholde seg til hverandre nå?
– Og som vanlig er det fantastisk å jobbe med Odin, som klarer å få liv i historiene med sine illustrasjoner som ingen annen, sier Victor Sotberg, som hele tiden har jobbet i tett kompaniskap med Odin Helgheim på Edelmot-serien.

Prisbelønt serieskaper
Odin Helgheim er en prisbelønnet serieskaper, som er kjent for både viking-serien Ragnarok, og humorboken «Odins udyr». Men som i tillegg digger å jobbe sammen med Sotberg for å lage Edelmot-bøkene.
– Jeg får ikke nok av Edelmot! Hver gang Victor forteller meg nye historier fra det universet, så klør det i fingertuppene – jeg bare MÅ tegne det! Jeg er veldig stolt av hva vi skaper sammen, og gleder meg til fortsettelsen, sier Helgheim.

Et Kinderegg
– Med Edelmot har vi et Kinderegg, sier redaksjonssjef Tormod Løkling i Egmont, – der tegneserieskaperne er gode til å lage bøker i høy hastighet, bøkene er gode og fartsfylte, og det bokkjøpende publikum er gode til å kjøpe Edelmot så snart utgivelsene finnes i bokhandelen. Med andre ord kvalitet og høy hastighet i alle ledd. Det er kort sagt en fryd å utgi denne sagaen!

Vil du møte skaperne av Edelmot-serien? Den 27 april kl 14 sitter Victor Sotberg og Odin Helgheim på Ark bokhandel på Egertorget og signerer til alle fremmøtte. Håper vi sees der. 

Vog O
Edelmot er basert på et samarbeid mellom forfatter Victor Sotberg og serieskaper Odin Helgheim.

Sjekk ut disse bøkene fra Egmont:

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564