Sprint spesial og Sprint presenterer

Sprint 4
Den belgiske tegneserien Sprint har en historie som strekker seg over 80 år tilbake. Det har mange fans i mange land, inkludert Norge. Under Sprint Spesial-paraplyen får ulike serieskapere helt frie hender til å nærme seg dette universet fra en helt ny innfallsvinkel! Resultatet er blitt veldig bra! Se bare her:

ZORGLUBS DATTER 1
Z. Zero. Zorglub. Kjært barn har mange navn. Og nå har den mest stormannsgale og helsprø skurken fra Sprints eventyr fått sitt eget barn også. Zandra er 16 år, og vil bare leve et vanlig liv. Men da har hun ikke regnet med pappaen sin, som ikke godtar at datteren er i ferd med å bli stor. Bla i albumet her!

SPRINT MOT ALLE ODDS
Sprint og Kvikk virvles inn i dramatiske begivenheter idet andre verdenskrig bryter løs. Sprint strever for å klare seg i det daglige, samtidig som han forsøker å være tro mot idealene sine. Mens Kvikk ser ut til å ha mer enn nok med å redde sitt eget skinn... 

SPRINT - UNG OG NAIV
Hvordan ender unggutten Sprint opp som pikkolo i et hotell? Hva gjør ham til den modige eventyreren vi alle kjenner? Og hvorfor velger han å beholde uniformen på? Forelsker han seg? Hvor står han politisk? Når oppstår det sterke vennskapet med Kvikk? Og hvem er egentlig Kvikk? Og hva med Spip? Bak alle disse spørsmålene ligger det en dramatisk fortid som angår oss alle.


ZORGLUB - TROLLMANNENS LÆREGUTT!

Zedrik er en 10 år gammel gutt med briller, men han er også mye mer enn det. Han beundrer Zorglub over alt i verden, og vil selv herske over verden. Derfor vil han nå bli læregutten hans, selveste TROLLMANNNENS LÆREGUTT!

Bla i albumet her!

Følg oss på Facebook! Kjøp Sprint-heftene her