Snøkattprinsen

Snøkattprinsen
Et fortryllende visuelt eventyr for barn tegnet og fortalt av Dina Norlund! Nominert til Arks barnebokpris 2021! Rettighetene er solgt til Danmark, Sverige, USA og Frankrike!

I en magisk verden langt borte, hersker snøkattene. De har en lang rekke med stolte konger, men ingen krone. Den forsvant for flere hundre år siden. Legenden sier at det var demoniske rever som stjal kongekronen og kastet en forbannelse over snøkattene.

Syv er den minste snøkattprinsen i en stor søskenflokk, og da faren dør begynner hans eldre brødre å krangle om hvem som skal bestige tronen. Men bare Syv våger å dra ut i verden for å lete etter den magiske kongekronen. For kun den snøkattprinsen som bærer kronen, har full makt over kongeriket. 

Bli med inn i et fortryllende eventyr om en snøkatt som må redde kongeriket sitt! En vakker fantasy-roman for alle om å være modig, gjøre seg fri fra skammen og ta et oppgjør med egne fordommer!  

Dina Norlund (f. 1995) bor i Oslo. «Snøkattprinsen» er hennes første tegneserieroman. Hun har jobbet det meste av sitt yrkesliv som konseptillustratør. Dina er inspirert av naturen, magi og mytologi, og bruker ofte barndomsminner som basis for ideene sine.

Bestil boka her: Følg oss på facebook!

Dina Norlund - skaperen av Snøkattprinsen

Dina 2

Bla i boka her: 

 

 

Flere barnebøker fra Egmont:

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564