Magica-hekseskolen

Slik har du aldri sett Magica fra Tryll før!

01.02.2024

La deg trollbinde av den kjente Donald-heksen Magica fra Tryll i en ny og fortryllende drakt! Fjorten år gamle Magica fra tryll har verden for sine føtter som arvtager til rollen som yppersteheks, men i mørket skjuler det seg farer i verste fall kan bety slutten på den magiske verden slik hun kjenner den …

I et helt nytt album fra Donald-redaksjonen møter vi Magica Fra Tryll som en sympatisk fjortenårig elev ved trollmannskolen, Gardener skole for trolldom og heksekunst. Men Magica er ingen vanlig elev … Hun er nemlig arvtager til rollen som yppersteheks. Det er dette hun har forberedt seg på hele livet, men likevel kan hun føle seg utenfor som følge av sin forutbestemte skjebne. Og det hjelper lite når mørk magi blandes inn i miksen; magi som i verste fall kan bety slutten på den magiske verden! Og en av tingene som virkelig er verdt å merke seg hos denne yngre versjonen avMagica fra Tryll, er at hun er fast bestemt på å bruke sine krefter til å utrette gode ting i verden!

De kreative bak:
De som har tryllet frem historien, «Magica og Dommedagsboken», som på mange måter er en revitalisering av den nå 63 år gamle karakteren, er et Italiensk team som jobber for Arancia Studio. Her har Mirka Andolfo (manus), Luca Blengino (manus), Greta Xella (tegninger) og Francesca Carotenuto (farger) tatt saken i egne hender og skapt en Magica unge lesere kan relatere til.
Magicas revitalisering kompletteres ved Xella og Carotenutos magiske tegninger og farger, som virkelig skiller seg ut fra tradisjonelle Disney-tegneserier. En kan se dem være inspirert av både fantasy-sjangeren og det visuelle uttrykket i japanske manga: Ikke ulikt de mange norske tegnere i Egmonts tegnerstall, som lager tegneserier under begrepet «Nordic manga».

«Magica og Dommedagsboken» er en fortryllende fortelling som strekker seg over 100 sider, og er å finne i et lekkert og hendig album-format i bladhylla og bokhandlere fra og med 2. februar 2024.
 

Magicas første opptreden i Donald-universet:

Magica første gang
Fakta om Magica Fra Tryll: Magica fra Tryll «ducket» opp for første gang i historien, «The Midas Touch», i amerikanske Uncle Scrooge #36 (1961), og står igjen som en av Carl Barks mest innflytelsesrike nyskapninger. Den utspekulerte heksen tilførte en ny og magisk dimensjon til Andeby-universet, og hennes utrettelige jag etter onkel Skrues lykketiøring, har vært gjenstand for utallige eventyr verden over – men kanskje er tiden nå inne for å la Magica blomstre i en ny rolle?

Mer om albumet:

Magice

Album-fakta:

Album-fakta:  Tittel: «Magica og Dommedagsboken» Lanseringsdato: 2. februar Konsept og manus: Mirka Andolfo og Luca Blengino Tegninger: Greta Xella Farger: Francesca Carotenuto Oversetter: Øyvind Sagåsen Antall sider: 100 Format: Album (216 x 285 mm)

Bestill albumet her:

Sjekk ut dette heftet og flere Donald-pockets her:

Magice

Magica og dommedagsboken!

Bestill albumet her:
Fysikk

Donald og vitenskapene

Lær fysikk med Donald
Tell

Duckifiserte klassikere

Nå på tilbud!

For mer info ta kontakt med:

Redaktør Molaug

Marius Molaug

Tegneserieredaktør

Email:
Phone:
+4792231106
Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374