Rutetid av Frode Øverli

Rutetid nr 2
Humor nesten helt i rute … Fra med og 2020 er Rutetid en del av Egmonts utgivelser!

Rutetid er bladet for den som liker god humor, men vet at smakløs humor er enda bedre. Vi har samlet de beste tegnerne fra inn- og utland for å gi deg en latterlig bladpakke. Her er det skyhøy «sjekk denne!»-faktor på nesten hver eneste side.

Redaksjonssjef Tormod Løkling har følgende å si til bladets comeback på Egmont: 
– Når det gjelder det at Frode Øverli og Rutetid-utgivelsene kommer tilbake til Egmont, så vil jeg rett og slett sitere det Bibelen sier om Den bortkomne sønnen: ’Mens sønnen ennå var langt borte, fikk faren se ham og syntes inderlig synd på ham. Han løp imot sønnen, omfavnet ham og kysset ham ømt’. 
– Det var vel omtrent dette som skjedde, med Frode i rollen som Den bortkomne sønnen og jeg i rollen som faren. Bortsett fra at det også var øl og penger involvert. 

Det føles godt
 Egmont satser på seks Rutetid-blader i 2020, samt to Rutetid-album, et julehefte og en Rutetid-bok. Serieskaper Frode Øverli sier følgende til Rutetid-satsningen: 

– Det føles veldig godt å være tilbake med Rutetid-blad på Egmont. Jeg ble selvsagt litt overrasket da jeg oppdaget at denne Løkling fremdeles vaser rundt i korridorene der oppe. Og glad. Vi har kokt sammen fine blader før og nå skal vi jaggu gjøre det igjen.

Abonner her! Følg Rutetid på facebook

Sjekk ut disse humorgodbitene fra Egmont!

Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564