Ragnarok av Odin Helgheim

Ragnarok 4
Ragnarok - En bokserie for barn og unge! Dette er en saga om å miste all kontroll til krefter mye mektigere enn deg selv, og om reisen for å vinne den tilbake!

Bok 1 Fenrisulven vant Arks barnebokpris i 2020! 

Vikinggutten Ubbe mister moren sin når den fryktelige Fenrisulven angriper landsbyen. Fire år senere dukker guden Loke opp i ravneskikelse. Han overtaler Ubbe og stavmesteren Tyra til å bli med for å fange beistet - mot en fyrstelig belønning.

På reisen møter trekløveret på både farer og hindringer. Den verste kommer i form av en merkelig og kampglad viking, Blåtann jarl. Etter en utveksling av fornærmelser, utfordres Ubbe til tvekamp - en dødelig strid kalt Fimbulvinter. Mens i bok 3 møter Ubbe og Tyra selveste tordenguden! 

I 2023 kom en frittstående historien fra Ragnarok: Nemlig «Katteguden Frøya», skrevet av Helgheim og tegnet av Isabell Martinsen. 

Odin Helgheim (født 1996) kommer fra Sandefjord, men bor i Oslo. Han er utdannet grunnskolelærer, men jobber nå fulltid som serieskaper. «Ragnarok - Fimbulvinter» er Odin Helgheims andre tegneserieroman. Den første, «Ragnarok - Fenrisulven», vant Arks barnebokpris. Den andre boken i serien ble nominert til Kulturdepartementets tegneseriepris, samt Bokslukerprisen! 

Rettighetene til bokserien er solgt til Sverige, Danmark, Tsjekkia og Tyskland. Bok 1 i serien har også blitt lansert på tre samiske språk, nordsamisk, sørsamisk og lulesamisk.  

«For et eventyr! Boka er perfekt for oss som liker spenning og gnistrende tegninger! Odin Helgheim tar oss med til et univers der norrøn mytologi smelter sammen med japansk tegneserietradisojon på en forfriskende måte. Jeg gleder meg til fortsettelsen!» 
- Hans Jørgen Sandnes, illustratør, animatør og tegneseriskaper, blat annet kjent for «Krypto» og «Detektivbyrå nr. 2».

Bestill andre bok i serien her! Følg oss på Facebook!

Odin Helgheim - skaperen av Ragnarok

Skaperen av Ragnarok!
Forfatter Odin Helgheims Ragnarok-serie er nå utgitt på tre samiske språk, samt kjøpt inn av Tyskland og Tsjekkia!

Se flere tegneseriebøker fra Egmont!

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564