Pokemon-bøkene!

Pokemon alle
Vi utgir flere bestselgende Pokemon-bøker - inkludert malebøker og aktivitetsbøker. Og her kan dere bli bedre kjent med noen av dem!

Pokemon: Den ultimate håndboken! 
Denne boken er en omfattende guide til mer enn 875 forskjellige Pokémon! Bli kjent med hvilke angrep ulike Pokémon kan lære, hvor de er å finne, og hvem de utvikler seg til! Lær om Types, Legendary- og Mythical Pokémon, Mega Evolution, Ultra Beasts og Gigantamax Pokémon ... og mye, mye mer! I denne megastore boken finner du alt du trenger å vite for å bli en Pokémon-ekspert.

Pokemon: Velkommen til Galar! 
Ash skal til Galar for første gang, sammen med vennen Goh! De gleder seg veldig til å finne mange nye pokémon-arter. Snart treffer de på en mystisk ny pokémon. Men er den venn ... eller fiende? 
Denne boken er perfekt for barn som nettopp har knekt lesekoden. Sidene er fulle av store og fine illustrasjoner, og historien fortelles med korte og enkle setninger som barnet kan lese selv. Denne fortellingen gjør det gøy å lese selv!

Pokémon - mysteriet med den forsvunne maten!
Pokémonene er sultne, men maten i Cerise Park er borte! Sultne Pokémoner er gretne Pokémoner! Pikachu, Riolu og Raboot vil hjelpe Ash og Goh med å løse mysteriet. Men kan de greie det før de gretne Pokémonene begynner å slåss?
Denne boken er perfekt for barn som nettopp har knekt lesekoden. Sidene er fulle av store og fine illustrasjoner, og historien fortelles med korte og enkle setninger som barnet kan lese selv. Denne fortellingen gjør det gøy å lese selv!

Pokemon - Det store pannekakeløpet!
Ash og Pikachu er med på det store pannekakeløpet. Kan de slå fjorårets vinner, Alolan Raichu? Den som vinner konkurransen, får en diger stabel med pannekaker i et helt år! 
Denne boken er perfekt for barn som nettopp har knekt lesekoden. Sidene er fulle av store og fine illustrasjoner, og historien fortelles med korte og enkle 

Kjøp håndboken her!

Sjekk ut Pokemon-bladene i bladhylla!

Pokemon
Pokémon – blader og aktivitetsposer! Vi har også en rekke Pokemon-utgivelser tilgjengelig i bladhyllen i dagligvaren. Bladene er fulle av eventyr, oppgaver og fakta – alt en Pokémon-trener kan ønske seg av et blad!

Sjekk ut disse Pokemon-produktene her:

Pokemons -reise

Pokemon: Reisen til Galar

Lettlest bok for de yngste!
Mat

Pokemon - Mysteriet med den forsvunne maten

Let etter maten sammen med dine favoritt-pokemons
Pannekaker

Pokemon: Det store pannekakeløpet

Bestselgende barnebok
Aktivitetsbok

Pokemon - aktivitetsbok

Morsomme aktiviteter med Pokemon!
Pokemon hånd

Den store Pokemon håndboka

Sikre deg den ultimate håndboka!

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Iselin

Iselin Røsjø Evensen

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
47 92699968