a1-20petter-20blad

Petter Northug blir Vi Menn-redaktør

12.10.2015

Petter Northug har signert ny sponsorkontrakt med Vi Menn, og forlenger dermed samarbeidet med sin første sponsor. En av aktivitetene som er planlagt i den nye avtalen er at han blir bladets redaktør for en dag.

- Petter kommer til redaksjonen og blir Vi Menn-redaktør for en dag. Da er det han som skal prioritere sakene og sette opp forsiden. Skal bli morsomt å se hvordan han løser det, sier produktsjef Torstein Åsbø Eike i Vi Menn.

Vi Menn og Petter Northug startet samarbeidet høsten 2009. Allerede den gang uttalte redaktør Alex Øystå at Northug og Vi Menn var "a match made in heaven". Ingen av Petters privatsponsorer har stått lenger ved hans side. Vi Menn og Northug går nå inn i sin syvende sesong sammen.

- Vi Menn er en sponsor jeg har hatt det mye gøy sammen med. De tar meg med på ting jeg synes er artig, alt fra skarpskyting på Rena til olabilløp mot Legkov. Jeg liker bladet og gutta som jobber der. Vi Menn har stått sammen med meg i tykt og tynt, og jeg er glad de ønsker å fortsette samarbeidet. Her blir det mer moro, sier Northug.

Eike i Vi Menn er også svært fornøyd med at samarbeidet fortsetter:
- Petter og Vi Menn har vært som hånd i hanske i seks år, og han har profilert oss på en fantastisk måte. Hos oss sier vi "La menn være menn", og Petter leverer alltid varene når han jobber med oss. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Europas største ukeblad for menn er en stayer i norske bladhyller, og har vært på markedet siden 1951. Vi Menn selger nå over 4 millioner blader i året – intet ukeblad for mannfolk har et høyere opplag i Europa.

Kontakt:
Produktsjef Vi Menn, Torstein Åsbø Eike tlf 901 44 437