Oppfinneren - Jakten på Evighetsmaskinen

Oppfinneren
Et fengslende science fiction-drama om hvordan nysgjerrighet og uforsiktighet kan få skjebnesvangre konsekvenser!

En helt ny norsk bokserie for barn laget av Lars Henrik Eriksen. Oppfinnerspiren Kobolt Kogg bor sammen med moren sin på en liten øy, der beboerne livnærer seg av jordbruk med hjelp av kjempeskilpadder. Alle er fortrolige med sin plass i den rolige landsbyen, med unntak av Kobolts bestefar. Han er øyas store oppfinner, og ser aldri ut til å la en sprø idé kunne bli liggende i skuffen.

En dag utforsker Kobolt og hans gode venn Linnea en av bestefarens maskiner helt alene. De mister kontrollen og forårsaker en eksplosjon som rammer dem begge. Kobolt havner i rullestol. Han er likevel fast bestemt på å oppnå drømmen sin. Drømmen om å bli en oppfinner.

«Oppfinneren – Jakten på Evighetsmaskinen» er en av Norlas (Norwegian Litterature Abroad) sine fokustitler denne høsten, noe som allerede har sikret salg av bokrettighetene til Sverige.

Bla i Oppfinneren her!

Følg oss på Facebook Bestill boka her:

Lars Henrik Eriksen - Skaperen av Oppfinneren

Eriksen
Lars Henrik Eriksen (f. 1995) vokste opp i Sandefjord, hvor han gikk musikklinjen på videregående, og har videreutdanning som byggingeniør. Han har alltid vært glad i tegneserier, og har tegnet så lenge han kan huske. Eriksen deltok i Egmonts tegneseriekonkurranse i 2018, og fikk umiddelbart bokkontrakt. Dette inspirerte ham til å fortsette med tegneserien sin - som nå ser dagens lys.

Sjekk ut disse episke bokseriene fra Egmont:

Oppfinneren 1

Oppfinneren - Jakten på Evighetsmaskinen

Bestill boka her:

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564