Odins udyr

Odins udyr
Velkommen til Udyrenes verden! Her finner du over 100 rare, kule og fargerike skapninger! Alle skapt og tegnet av den prisvinnende serieskaperen Odin Helgheim!

Velkommen til Odins Udyr! Med denne boka har Helgheim som mål å skape leselyst og tegneglede. Han vil at lek med ord og uttrykk skal være lærerikt.
Og han vil at du skal le! Masse! Og helt til slutt så kan DU få lære hvordan du kan lage ditt helt eget udyr!
– Målet mitt er å spre leselyst, tegneglede og latterkuler. Og i «Odins Udyr» lar jeg fantasien gå løpsk. Jeg kombinerer ordspill,
språklære og uttrykk med fargerike skapninger kalt udyr. Og resultatet ble denne boken. I tillegg til å underholde leserne og samtidig
drive med språklæring, så ønsker Helgheim å inspirere barn til å plukke opp ark og blyant.
– Tegn, skriv og la kreativiteten blomstre!Jeg håper dere får det like morsomt med å lese boken som jeg hadde med å skape den.

- Med «Odins udyr» har Helgheim skapt en kreativ boltreplass for seg selv, og samtidig inviterer han andre inn til å bli med og tegneleke! Det er et veldig helstøpt konsept, som vi er stolte av å utgi, sier redaksjonssjef i Egmont, Tonje Tornes. 

Bla i boka her: Bestill boka her

Bli kjent med Odin Helgheim:

Odin bilde
Odin Helgheim (f. 1996) kommer fra Sandeford, men bor i Oslo. Han er utdannet grunnskolelærer, men jobber nå fulltid som serieskaper. Den første boken hans, «Ragnarok - Fenrisulven», vant Arks barnebokpris i 2020. Denne bokserien er oversatt til seks språk. I tillegg tegner Helgheim den bestselgende bokserien «Edelmot» og er forfatteren bak serien «Katteguden Frøya!»

Sjekk ut disse barnebøkene fra Egmont:

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564