LEGO - skaper kreativitet hos barn!

Legosamlebilde
LEGO har i mange tiår fått barn til å bygge, utforske og lære - alt mens de leker. 

LEGOs intensjon har alltid vært å hjelpe utviklingen av unge nysgjerrige sinn og inspirere til kreativitet. Dette gjøres både gjennom byggesettene deres, men også gjennom de mange ulike magasinene LEGO kommer med.

I 2020 gir Egmont Kids ut 22 LEGO-blader, og neste år har vi følgende titler: LEGO Ninjago, LEGO Ninjago Legacy, LEGO Jurassic World, LEGO Minecraft, LEGO Batman og Egmonts egenutviklede LEGO Explorer. Sistnevnte er 100 prosent læringsbasert, med intensjon om å presentere læring på en morsom måte. Målet er å hjelpe barna å utvikle sin fantasi, designe egne LEGO-modeller og forsterke deres kreativitet. Alt dette som er selve kjernen i LEGOs ånd!

For alle LEGO-bladene er stappfulle av action og moro, der du kan bli med helter og ninjaer på nye eventyr, løse oppgaver for å hjelpe dem å bekjempe skurker, og bli inspirert til å bygge og leke med LEGO. I tillegg følger det alltid med en LEGO Minifigur i hvert blad!

LEGO har vært en viktig partner og lekekamerat for Egmont i mange år, og legemliggjør virkelig Egmonts slagord «We bring stories to life». 
Ta kontakt med redaksjonen: barneblader@egmont.no

Følg oss på facebook sjekk ut vår nettbutikk!