Juleheftene 2020

Juletid betyr lesetid - nå er årets julehefter her!

05.11.2020

Julehefter vekker leselyst, latter, alvor, refleksjoner, gode samtaler og de kan til og med inspirere alle til å synge en ny julelåt. Årets julehefter fra Egmont er utrolige 38 i antallet og hele 18 er norske! I år er vi ekstra stolte av å tilby hele 11 hefter for de minste i familien.

Den store litterære klassikeren
Herborg Kråkeviks Juleroser er ute for sjette gang, og i år kommer det i tillegg ut både en plate, en salmebok og flere Juleroser-konserter i de store byene. Dette tradisjonelle heftet har på egenhånd fornyet interessen for langlesning i julen. 

Masse for de minste
Barnas Juleroser er også ute for tredje år, og heftet er ikke alene for familiens yngste. 
Andre flotte utgivelser for de minste er Dragevokterens jul, Donald Ducks Julehistorier, Disney Julaften, Tuss og TrollDetektivbyrå nr 2SmørbukkTom og JerryFrost 2Smørbukk, Norsk Donald og Donald Duck & Co

Juleheftet Dragevokterns jul er et hefte som baserer seg på årets store julefilm med samme navn.  Donald Griffens skygge, - laget av Arild Midthun, Knut Nærum og Tormod Løkling – avslører et spennende mysterium som krever hjelp av Hakkespettene. 

Flåklypa er i år på besøk nord i landet, og autentiske mennesker i Vardø har allerede forstått at de er med som statister i årets hefte. Flåklypa er skapt av Kjell Aukrust, og i anledning hans hundreårsjubileum så har vi et nydelig hyllesthefte som heter Aukrust i hundre

Trimmer lattermusklene
Vi nordmenn liker å le i juletiden, noe hefter som KollektivetRadio Gaga og Rutetid virkelig vil sørge for. I år har vi også med oss Jul på hjemmefronten, som småbarnsmamma Therese G. Eide står bak. Hun tegner lekent, elegant og avslappende om småbarnslivet og får oss alle til å slappe mer av i hverdagen vår. Lattermusklene vil også bli trimmet av klassikerne som HårekKnoll og TottSnøfte Smith, Fiinbeck og Fia og Blondie. Dessuten har Billy sitt julehefte 50 års jubileum i år! Noe som er smått imponerende for sumpleirens lateste soldat. Og 91 Stomperud er igjen ute med et nytt hefte, der vi alle jo lurer på om han virkelig kommer hjem til jul. 

Nyheter og tradisjon 
De litterære heftene har befestet sin posisjon og i år kommer både den mer sakrale Hellig Jul, men også et hefte med de populære forfatterne Unni Lindell og Anne B. Ragde – i sin Juleengler forteller de både de morsomste og de vakreste fortellingene. 

For andre år på rad kommer vi med en krimklassiker fra Agathe Christie: Mord på Nilen. Men vi har i tillegg fått våre beste krimforfattere til å lage heftet Julekrim som langlesning for dere.  

Med alle disse heftene, og enda flere, ønsker vi dere alle en hjertelig god jul. Carl Barks Jul er et hefte som engasjerer både store og små, på samme vis som hefter som Tommy og Tigern og postkort-samlingen Julehilsen fra Lykkelandet er hefter som vil underholde hele familien. 
Alle disse heftene, og mange flere vil dere finne i bladhylla fram mot julen 2020! 

Med ønske om en velsignet høytid for dere alle. 

Sjekk ut noen av våre flotte julehefter her:

Se alle våre julehefter her: 

 

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374