Julehefter: Juletid er lesetid

NO Magazine Julehefter
Juleheftene har vært en naturlig del av juletradisjonene i over hundre år.

Det er med stolthet at Egmont i fjor lanserte 35 ulike julehefter, der hele 16 er norske!

Barneboksuksessen Nordlys av Malin Falch har fått sitt eget tegnede julehefte. Med en stramt komponert og en visuell perle av en historie. Suksessen Juleroser har også fått en avlegger i år, med heftet Barnas juleroser har både store og små godt og variert lesestoff helt fram til neste år. 

Herborg Kråkevik er redaktør for begge disse blomstene. Mennene bak tegneseriesuksessen Krügher & Krogh får sitt første julehefte, og alle lesere kan få et kjærkomment gjensyn med historien Brennpunkt Oslo fra 2014.

Julen er også tiden for latter, og vi lover at nyheten Donalds Glade jul vil få alle til å trekke på smilebåndet. Det handler ikke om anda, men om en viss president ...

Våre tre mest populære julehefter: Knoll & Tott, 91. Stomperud og Pondus vil også i år finne sin plass i tusenvis av julestrømper rundt om i det ganske land.

Donald Ducks mange julehefter kommer til å glede både små og store Disneyfans, og som en ekstra bonus byr heftet Norsk Donald av Arild Midthun på et Norges-besøk. For her stikker våre venner fra Andeby innom Svalbard for å redde en julenisse i knipe.

Norge har også fokus i det fine heftet Jul i Norge, der leserne får vite mer om norske juletradisjoner, personligheter og begivenheter. Mens det litterære juleheftet Hellig Jul har fått selveste Solveig Slettahjel som gjesteredaktør. 

Solan og Ludvig i Flåklypa utsettes for svindlere, reinsdyrflokker, himmelferd og kidnapping. Men får heldigvis hjelp fra noen bortblåste franskmenn. Smørbukk plukker søppel og Blondie får endelig være med på businessmiddager.

- Ingen jul uten julehefter.