Julehefter 2019

Jul2019png
Årets julehefter tilbyr leseglede for hele familien! Å lese julehefter er en del av tradisjonene våre i julehøytiden. I over hundre år har nordmenn lest julehefter til jul. I år lanserer Egmont hele 37 ulike julehefter, der 18 av dem er norske. 

Julehefter vekker leselyst, latter, alvor, refleksjoner, gode samtaler og de kan til og med inspirere alle til å ta seg en god skitur. I år er vi ekstra stolte av å tilby flere hefter for de minste i familien, og flere hefter er laget av kvinnelige kunstere. 

Masse for de minste
Andre flotte utgivelser for de minste er SnøfallTuss og TrollDetektivbyrå nr 2SmørbukkTom og JerryFrostSmørbukkog Norsk Donald. Juleheftet Snøfallhar en helt ny historie skrevet av regissør Synne Teksum og tegnet av debutant Julie Pihlmann, mens Norsk Donald, - laget av Arild Midthun, Knut Nærum og Tormod Løkling - avslører en del av onkel Skrues fortid, noe som også innebærer Gyldne Guldas innblanding …

Trimmer lattermusklene
Vi nordmenn liker å le i juletiden, noe hefter som KollektivetRadio Gagaog Rutervirkelig vil sørge for. For andre året på rad kan også folk le av satiriske Donalds glade jul. Lattermusklene vil også bli trimmet av klassikerne som HårekKnoll og TottBillyog Blondie

Vi kan til og med by på en krimklassiker fra Agathe Christie: Mord på Orientekspressen. Mens Thor Gottas har laget en underholdende hefte om Norske Skihelter. Det nye Asterix-hefte byr til gjengjeld på en tøff kvinnelig helt, og i Stomperuder den evige spenningen om han vil komme seg hjem til jul.