Fritt Fall

Fritt fall
Emily Sørensen er serieskaperen bak tegneserieromanen «Fritt fall». En bok om å finne tilhørighet og vennskap, men aller mest om å stå opp for seg selv!

I «Fritt fall» møter vi Lavendel. En engel som bor i det perfekte himmelriket «Overlandet». Her møter hun sin sjelemake, hun oppfyller ønsker for mennesker, og lever et liv i komplett harmoni. I følge alle de andre englene ... 

Men Lavendel føler seg verken heldig, lykkelig eller harmonisk sammen med sin sjelemake Datura. Noe som er umulig å gjøre noe med, for hvem kan redde en engel fra selveste himmelen?

Det viktige i det absurde
– Jeg synes det er så interessant å kunne formidle viktige budskap og vanskelige temaer i morsomme, absurde verdener. Jeg blir motivert av følelser, ektefølte karakterer og fine farger, forklarer Sørensen, som til daglig jobber 50 % som barnehageassistent i tillegg til å være serieskaper.

«Fritt fall» sin andre hovedperson er Aster. En falsk engel som kommer dalende fra intet, og er ikke i stand til å huske hvem hen er. Men hen er den eneste som innser hvor ulykkelig Lavendel er og de to flykter sammen i håp om å finne svar hos den evig lokkende sola. Men Lavendels «kjærlige» sjelemake har ikke tenkt å la «skatten» sin slippe unna så lett ... 

Gjenkjennbare karakter
 – Mitt største mål er at folk skal kunne kjenne seg igjen i karakterene jeg lager, og at boka betyr noe for noen, sier Sørensen. Hun har brukt to år – kombinert med fast jobb – på å tegne fram «Fritt fall» og gleder seg nå veldig til mottakelsen:

– Jeg er skikkelig spent på hva folk kommer til å si om boka! Når man har sittet alene inne på et kontor og jobbet med det så lenge (to år i mitt tilfelle), er det veldig rart at den plutselig skal ut i verden. Mest av alt gleder jeg meg til andre blir kjent med karakterene mine, og reisen de legger ut på. Så gleder jeg meg til å se om folk misliker antagonisten like sterkt som jeg så for meg!

Bestill boka her! Følg oss på Facebook!

Jeg har alltid nye historier og ideer på hjertet!

Emily Sørensen

Fritt fall
Emily Sørensen (f. 1994) er en tegneserieskaper og barnehagemedarbeider bosatt i Oslo, men har vokst opp i Kristiansund og Øksnes i Nordland. Hun har en bachelor i illustrasjon fra Arts University Bournemouth i England. Sørensen har alltid hatt interesse for å fortelle absurde og fargerike historier. «Fritt fall» er hennes andre tegneserieutgivelse.

Les flere spennende bøker fra Egmont!

Såret

Dragens Øye 4

Besettende fantasy
Oppfinneren 2

Oppfinneren - skrotnissens hemmelighet

Solgt til USA!

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564