Foreldreskapet – en tegnet guide til småbarnslivet!

Foreldreskapet
Hvorfor følger det ikke med en bruksanvisning når man blir foreldre? Dette lurte serieskaper Therese G. Eide på, før hun endte opp med å tegne en selv!

Som mamma til tre har Therese G. Eide tegnet og fortalt om foreldrelivet i flere år. Stripeserien hennes «Intet nytt fra hjemmefronten» går i 33 ulike aviser og blader, og får stadig nye lesere. Derfor var det naturlig for Egmont å ville utgi en boksamling med hennes serie, men Eide hadde litt andre tanker: 

– Jeg hadde lyst til å fortelle noe personlig om det å faktisk bli foreldre. Det er jo noe absurd i dette at vi kan velge å skape små mennesker, og deretter ha ansvar for dem i nesten 20 år. Og så kan vi like gjerne velge å ikke skape små mennesker, sier Eide.

I boken «Foreldreskapet» har hun tegnet helt nye serier om hvorfor akkurat hun endte opp i morsrollen, og hva denne omveltningen medførte. Ispedd illustrerte råd, tips og morsomme guider til hvordan vordende småbarnsforeldre kan takle overgangen fra to til tre. 

Bestil boka her: Bla i boka her:

Therese 3

Serieskaper Therese G. Eide:

Therese G. Eide fikk 3 barn på 21 måneder. Livet ble snudd på hodet, og hun gjorde som enhver moderne mor ville gjort. Hun begynte å blogge om det. Vel og merke i tegneform.

Se Eides bøker her:

Her kan du bla i første bok av Intet nytt fra hjemmefronten!

Sjekk ut disse humorbøkene fra Egmont:

INFHbak

Intet nytt fra hjemmefronten!

Morosomt om småbarnslivet!
Intetnytt

Koronadagbøkene

Notater fra en pandemi!
RG

Radio Gaga - Andre sending

Får signert Radio Gaga-bok!

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564