Dunce - av Jens K. Styve

Duncehøy
Jens K. Styve har med Dunce-serien vunnet båe Dagbladet sin teikneseriekonkurranse i 2016 og Pondus-prisen i 2017. For 2019 vant serien Sproing-prisen!

Jens K Styve, som opphaveleg er frå Hjelmås i Nordhordland, men no bur i Tromsø, har gjort stor suksess med stripeserien Dunce. Serien vann Dagbladet sin teikneseriekonkurranse i 2016 og Pondus-prisen i 2017. Den går fast i Dagbladet, og ti andre aviser, dessutan er den fast i Radio Gaga-bladet. Jens K. Styve vant Sproing-prisen for Dunce i 2019! Som beste norske tegneserie. 

Dunce - Lut og kaldt vatn er solgt til Frankrike, mens Dunce - Førstebossen er solgt til Italia! 

Sagt om Dunce: 
«Dunce er blitt en favoritt. Ferdig arbeid!» – Pondus-skaper Frode Øverli

«(Dunce er) i tetsjiktet i norske tegneserier. Vent litt. Stryk ‘norske’, så nærmer vi oss. (...) Dette er en personlig serie du kommer til å bli glad i. Hvis du ikke allerede er det.» – Lunch-skaper Børge Lund

«Dunce er en personlig serie. Det er den type serie som treffer hjertet uten å egentlig sikte på det. En serie det er lett å tenke at man er den eneste som liker. Som man bare viser til folk som ligner seg selv fordi det er en sjanse for at de vil skjønne den. Det er en stripeserie med røtter og sjel.» - Walter Wehus i Empirix.no

Bestill boka herFølg oss på Facebook!

Jens K. Styve - skaperen av Dunce

Jens K Styve
Jens K Styve, som opphaveleg er frå Hjelmås i Nordhordland, men no bur i Tromsø, har gjort stor suksess med stripeserien Dunce.

Bla i boka: «Dunce - Lut og Kaldt vatn» her:

Sjekk også ut disse humorbøkene:

Dunce2

Dunce - Lut og kaldt vatn

Kjøp boka her!
Radio Gaga

Radio Gaga-boken

Humor på sitt beste!
Dunce apocalypse

Dunce - Apocalypse Snart!

Ny Dunce-bok ute nå!
Intetnytt

Intet nytt fra hjemmefronten!

Sant og varmt fra hjemmefronten!

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374