Dragens Øye

Dragens Øye 1-4
Forrådt, sviktet og forlatt! Med en drage som eneste redning. En ny besettende og episk bokserie for barn og ungdom av Cha Sandmæl.

Hvordan starter man på nytt når man har mistet alt?

Askealven Kha utmerker seg innen magi i en verden under bakken, der månen dyrkes og familiebåndene er tette. Kha tror hen er i de beste hender i sin trygge og beskyttede tilværelse, men ulmende krefter rundt ønsker å gjøre Khas magi til sin egen.

En natt blir Kha strippet for alt hen kjenner og har, og må komme seg til overflaten for et nytt liv. Hjelpeløs i en annen virkelighet blir hen jaget fra skanse til skanse før hjelpen dukker opp fra uventet hold: Men hva vil en drage med en forlatt, sviktet og forrådt alv?

«Dragens Øye er seriøst alt det jeg trenger! En fantastisk verden å forsvinne inn i, med interessante og varierte karakterer. Historien var så spennende at jeg ikke klarte å legge boka fra meg! Jeg vil ha mer!»
– Victor Sotberg, youtuber og NRK-profil

Dragens Øye bok 1 fikk terningkast 5 i Dagbladet! 

Bokserien er solgt til Danmark, Sverige og Frankrike! 

Bestill bok 1 her: Følg oss på facebook!

Skaperen av Dragens Øye

Dragens Øye

Cha Sandmæl!

Cha Sandmæl (f.1992) er en serieskaper fra Oppegård. Hun har studert billedkunst med fokus på illustrasjon fire år i Wales, men bor nå i Oslo. Hun har laget tegneserier siden 2015, men dette er hennes første tegneserieroman. Foto: Cathrine Sandmæl

Kjøp første bok her:

Bla i Dragens Øye - Forrådt her:

  
 

Flere spennende barnebøker fra Egmont:

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564