Den svartkledde prinsessen

Den svartkledde prinsessen 1
Hvem sier at prinsesser ikke kan kle seg i svart?

En prinsesse er nødt til å styre sitt kongerike, til å oppføre seg ordentlig, til å være veloppdragen og flink. Men DENNE prinsessen har også andre oppgaver ... 

Hemmelige oppgaver! Av og til må hun kle seg i sin svarte ninjadrakt og sloss mot monstre som truer kongeriket hennes. Men hyyysj: Det er en hemmelighet!

Bok 2 i serien handler om bursdagen til Magnolia. Hun vil feire, men monsteralarmen ringer i det gjestene ankommer. Det blir vanskeligere og vanskeligere å skjule hemmeligheten når monsteralarmen går hver gang hun skal til å åpne en presang. Vil Prinsesse Magnolias bursdagsgjester få vite at hun også er Den svartkledde Prinsessen?

I den tredje boken skal Prinsesse Magnolia unne seg en deilig brunsj med hesten sin da monsteralarmen ringer! Hun skifter til sin hemmelige identitet Den svartkledde prinsessen! Hun rir av gårde for å kjempe mot de sultne monstrene. Men når hun kommer til geitebeitet er det kun en flokk med søte kaniner. Hvor er alle monstrene? Og er kaninene så uskyldige som de ser ut?

Bøkene er skrevet av Shannon Hale og Dean Hale. Illustrert av: LeUyen Pham. Oversatt av: Tone Almhjell. Innbundet. 96 sider. Anbefalt for barn i alderen 5-8 år.

Bla i bok 3 her:

 

Bestill bøkene her! Sjekk ut vår nettbutikk her:

Bra barnebøker fra Egmont!

DSP 1

Den svartkledde prinsessen!

Bestill den her!
Den perfekte festen

Den perfekte festen!

Bok 2 i serien får du her!
DSP 3

De sultne kaninene!

Hysterisk morsom!
Kong kortbukse 1

Kong kortbukse 1

Verdens kuleste konge!
Bjørnar

Bjørnar - en historie fra Nordlys

Vant prisen for beste tegneserie i 2019!
Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374