Den magiske tid

Den magiske tid
La deg henføre til en magisk tid! For her er en ny bokserie fra Cressida Cowell, forfatteren bak Dragetreneren!

Handlingen utspiller seg i et mystisk univers, der trolling, heksing og magi er elsket og hatet, og onde og gode krefter kolliderer. I første bind blir vi introdusert for to unge hovedpersoner. Xar er trollmanns-sønnen som ikke kan trylle, men gjør hva som helst, inkludert ganske dumme ting, for å få det til. 

Ønske er en krigerjenta som er mest opptatt av å bli elsket. De to utilpasse heltene braker sammen, men finner forhåpentligvis ut at de må samarbeide mot en langt større fare enn eget selvbilde. Fordi Heksekongen våkner - som er både tittelen og den nerveprirrende avslutningen på første bok.

Cressida Cowell skapte boksuksessen Dragetreneren som er blitt både TV-serie og film, og gitt ut i over 30 land. Nå er hun tilbake med en ny bokserie, Den magiske tid, også den heftig illustrert av forfatteren selv.

Språket er vesentlig i Den magiske tid, blomstrende, oppfinnsomt og humoristisk. Iselin Røsjø Evensen har oversatt og gitt figurene treffende norske navn. Håndtegnede lydord, og gjengivelser av gamle bøker og tekster skaper en helt spesiell visuell stemning.

Bestill bok 1 her:Følg oss på Facebook her

Flere bra barnebøker fra Egmont:

Polly og Buster

Polly og Buster

Vakker og varm!
Anjas enhjørning

Anjas enhjørning!

Morsom humorserie!
Scifi

Ungdomsskolen i rommet

Lesesluker bok!
Kong Kortbukse 2

Kong kortbukse 2

Kong Kortbukse ruler!
Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374