Arkin - Lysets vokter!

Arkin 3
Den minste personen kan kaste den lengste skyggen ...

Arkin - Lysets vokter er en portalfantasy der drømmer blir virkelige, der ensomhet og savn redder liv, og hvor den minste personen kan kaste den lengste skyggen! Hvis han våger! Bokserien er besettende, vakker, rørende, varm og mystisk! Ja, den har alle ingredienser som et ordentlig epos skal inneha.

Arkin er en ensom og engstelig gutt som alltid har følt seg annerledes. Men han er også smart og underlig talentfull i tegning. Det er åtte måneder siden han mistet moren sin, og tomrommet hun etterlot seg holder på å sluke ham hel.

Men alt forandres den dagen en mystisk, gammel vaktmester på skolen etterlater en enda mer mystisk gåte til ham. Og idet han løser gåten åpner det seg en magisk verden ...

Arkin – Lysets vokter: Hemmeligheten er den første boken av seks i serien om Arkin. 

Arkin-serien vant Ravneringene-prisen i 2022! Prisens utdeler, fantasy-forfatteren Siri Pettersen, sier følgende om serien: 

«Dette er smellvakker og stemningsfull illustrasjon i verdensklasse. Konseptet er sylskarpt, med sterk visuell identitet og ikonisk design. Men «Arkin» er også en redningsplanke. Historien dykker i tung tematikk, som trekker på forfatterens egne erfaringer, men likevel evner den å løfte leseren på mesterlig manipulerende vis, og det er nettopp der den treffer meg mest. Den illustrerer selve kjernen i hva fantasy er og kan være: Historier som gir mening til det meningsløse.»
 

Forhåndsbestill bok 3 i Arkin-serien her: Følg oss på Facebook!

Forfatteren av Arkin - Lysets vokter!

Phoenix

H. L. Phoenix

H. L. Phoenix (1982) har alltid elsket å tegne, finne på historier og skape ting. Og han påpeker at med en illustrert bokserie så kan han gjøre alle tre tingene i samme prosjekt! Han har en utrettelig lidenskap, og det er å skape historier som inneholder magi, fantasi og episke hendelser. Og kanskje spesielt det å skape en annen verden enn den vi lever i.

Bla i bok 1 her: 

 
ArkinMelion

«En imponerende visuell fortelling.» 

- Lisa Aisato: illustratør

Les mer her:

Sjekk ut disse episke bøkene fra Egmont!

Arkin rett

Arkin - Lysets vokter. Bok 1!

Sikre deg signert bok!
Arkin bok 2 - Håpet er endelig i butikkene!

Arkin bok 2 - Håpet!

Den magiske andreboka!
Nordlys 4 -rett

Nordlys - Trollriket

Norges mestselgende bok nå!
Arkin bok 3

Arkin bok 2 - Valget

Få personlig hilsen i bok 3!

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564