Peolpe

Syv nye hoder på plass i Egmont People

29.04.2020

Influencer- og produksjonsbyrået Egmont People bygger sterke fagteam med spesialister og henter sine nye ansatte fra blant annet United Influencers og VG. People har profiler som Jørgine “Funkygine” Vasstrand, Eveline Karlsen, Henrik Thodesen og Ingrid Bergtun i stallen.

–Vi må til enhver tid ha med oss de beste hodene i bransjen, og vi gleder oss å komme i gang med nye spennende konsepter. Utover kommersielle kampanjer på sosiale medier, gir vi også ut bøker, podkaster og produserer videoinnhold.  Når vi også kan trekke på synergier fra resten av Egmont, kan vi levere det vi mener er et unikt tilbud for både profiler og kunder. People har gjort en utrolig reise på få år, og vi fortsetter den gode utviklingen også i et veldig spesielt 2020, sier byråleder Annette Aas Johansen.
 
Tilbake til Egmont
En av de nyansatte er Karine Thyness, tidligere redaktør for Egmont-magasinene Det Nye og ShapeUp, og en av dem som startet opp People i 2017. Etter to år i YouTube-nettverket Splay er hun nå tilbake hos Egmont. Thyness går inn som leder for kommersiell innovasjon, og skal skape nye kommersielle produkter for People og deres profiler.  I tillegg til Karine Thyness styrkes kampanjeavdelingen med prosjektleder Katrine Ursvik. Emilie Retzius kommer fra NRK og VG, og går inn i rollen som videoprodusent.  Tre nye kommersielle rådgivere er på plass; Jeanette Sæther fra P4, Nicole Lundh fra Hartmanns og Andreas Rosendahl fra United Influencers.
 
–Det var umulig å takke nei til det som for meg er en drømmerolle. Med Peoples driv og vår ambisiøse Egmont-sjef Nina Vesterby i ryggen, vet jeg at vi kommer til å realisere mange av drømmene våre de neste årene, sier leder for kommersiell innovasjon Karine Thyness.

Kontakt: 
Annette Aas Johansen, byråleder People, tlf 95203421

Gruppebildet:
Bak fra venstre: Andreas Rosendahl, Jeanette Sæther, Nicole Lundh, Linn Holmquist og Annette Aas Johansen. Foran fra venstre: Emilie Retzius, Katrine Ursvik og Karine Thyness. Foto Nora Angeltveit.