Storefri - en svak toer

Storefri - en svak toer
Etter stor suksess med den første Storefri-boka er «En svak toer» etterlengtet av fansen.

Marius Henriksen er en tegneseriekunstner som stadig stilles ut over hele landet. Nemlig på de såkalte kaffemaskingalleriene i hundrevis av skoler, der humrende og hoderystende lærere klistrer opp stripene hans på personalrommet, og konstaterer at Marius dessverre har tatt arbeidshverdagen deres på kornet. 


Henriksen har nemlig gått veldig langt for å kunne lage en realistisk serie om skolemiljø. Faktisk så langt at han både utdannet seg til lærer og etterpå tok seg jobb som det. Dette er deltakende observasjon på linje med å gå undercover på et atomkraftverk for å avsløre kjernekraftbransjens skitne hemmeligheter.

Etter stor suksess med den første Storefri-boka – som ble utsolgt fra forlaget – er «En svak toer» etterlengtet av fansen. Den inneholder et kresent utvalg Storefristriper og –helsider, inkludert en splitter ny spesialhistorie om kampen i kulissene når lærerne har planleggingsdager. I tillegg sørger Marius’ drøye enrutere Hurtigmat for å holde blodsukkeret og øyebrynene oppe under lesningen.