Snøkattprinsen

Snøkattprisen – ny tegneserieroman for barn!

22.01.2021

Et fortryllende visuelt eventyr for barn tegnet og fortalt av Dina Norlund!

I en magisk verden langt borte, hersker snøkattene. De har en lang rekke med stolte konger, men ingen krone. Den forsvant for flere hundre år siden. Legenden sier at det var demoniske rever som stjal kongekronen og kastet en forbannelse over snøkattene.

Syv er den minste snøkattprinsen i en stor søskenflokk, og da faren dør begynner hans eldre brødre å krangle om hvem som skal bestige tronen. Men bare Syv våger å dra ut i verden for å lete etter den magiske kongekronen. For kun den snøkattprinsen som bærer kronen, har full makt over kongeriket. 

En kommende stjerne! 
Bli med inn i et fortryllende eventyr om en snøkatt som må redde kongeriket sitt! En vakker fantasy-roman for alle om å være modig, gjøre seg fri fra skammen og ta et oppgjør med egne fordommer!  Dina Norlund (f. 1995) bor i Oslo. «Snøkattprinsen» er hennes første tegneserieroman. Hun har jobbet det meste av sitt yrkesliv som konseptillustratør. Dina er inspirert av naturen, magi og mytologi, og bruker ofte barndomsminner som basis for ideene sine.

Tormod Løkling, redaksjonssjef i Egmont, sier følgende om Snøkattprinsen:
– Av og til hører jeg det fjollete utsagnet: «Dette er bra til å være norsk!» Dina Nordlunds oppsiktsvekkende vakre tegninger og helstøpte fortelling speilvender denne husmannsånden med et trylleslag. Når utlendinger får se hennes debutbok – og jeg er helt sikker på at den blir eksportert – så vil de etterpå si om sine egne tegneserieromaner: «Dette er bra til å ikke være norsk!» For Dina kommer ikke bare med en imponerende debutbok; hun er en del av en ny, norsk bølge med det vi velger å kalle Nordic Manga. Og hun kommer til å bli en av dens stjerner!

Sjekk ut alle disse titlene fra Egmont!

Charlotte

Dragens Øye - Forrådt

Bestill signert bok her!
Snøkattprinsen

Snøkattprinsen!

Få signert bok her!
Ragnarok

Ragnarok - Fenrisulven

Vinner av Arks barnebokpris!
Nordlys 3

Nordlys - Kråkesøstrene

Vår store bestselger!
Frida

Frida og jakten på nesehårene!

Noen få signerte eksemplarer igjen!
Akin

Arkin - Lysets vokter

Få den signert her!

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564