Snøkatten - Skandinavia

«Snøkattprinsen» er solgt til Sverige og Danmark! Mens fjerde opplag trykkes i Norge!

13.10.2021

Debutant Dina Norlunds barnebok «Snøkattprinsen» er nå solgt til både Sverige og Danmark! Boka er nominert til Arks Barnebokpris og fjerde opplag gikk nettopp i trykken her i Norge, dermed har Egmont trykket 10 000 eksemplarer av lille Syv sitt store eventyr!

– Det er utrolig at hele Skandinavia nå kan lese om lille Syv sitt store eventyr, sier Dina Norlund som er serieskaperen bak «Snøkattprinsen».
–  Jeg er selv så glad i hans dannelsesreise, og det han opplever på denne turen, så det betyr så uendelig mye at andre også ser ut til å like dette eventyret! sier serieskaper Dina Norlund.

Lille Syv smelter hjerter 
«Snøkattprinsen» er en tegneserieroman, der barna blir introdusert for en magisk verden langt borte. Der snøkattene hersker. De har en lang rekke med stolte konger, men ingen krone. Den forsvant for flere hundre år siden. Legenden sier at det var demoniske rever som stjal kongekronen og kastet en forbannelse over snøkattene.

Syv er den minste snøkattprinsen i en stor søskenflokk, og da faren dør begynner hans eldre brødre å krangle om hvem som skal bestige tronen. Men bare Syv våger å dra ut i verden for å lete etter den magiske kongekronen.

Boka er en av de fem nominerte til Arks barnebokpris her i Norge, og blir nå lest av 10 000 barn som er jury i konkurransen.

En kommende stjerne! 
Dina Norlund (f. 1995) bor i Oslo. «Snøkattprinsen» er hennes første tegneserieroman. Hun har jobbet det meste av sitt yrkesliv som konseptillustratør. Dina er inspirert av naturen, magi og mytologi, og bruker ofte barndomsminner som basis for ideene sine.

Tormod Løkling, redaksjonssjef i Egmont, sier følgende om Snøkattprinsen:
– Av og til hører jeg det fjollete utsagnet: «Dette er bra til å være norsk!» Dina Norlunds oppsiktsvekkende vakre tegninger og helstøpte fortelling speilvender denne husmannsånden med et trylleslag. Når resten av Skandinavia får se hennes debutbok så vil de etterpå si om sine egne tegneserieromaner: «Dette er bra til å ikke være norsk!» For Dina kommer ikke bare med en imponerende debutbok; hun er en del av en ny, norsk bølge. Og hun kommer til å bli en av dens stjerner! 

Dina Norlund sin «Snøkattprinsen» vinner stadig flere lesehjerter: 

Dina 2

Sjekk ut disse episke barnebøkene fra Egmont!

Arkin rett

Arkin: Lysets vokter - Hemmeligheten

Var og tankevekkende!
Charlotte

Dragens Øye: Forrådt

Terningkast 5 i Dagbladet!
Nordlys 4 -rett

Nordlys bok 4: Trollriket

Årets barnebok-bestselger!
Ragnarok - 2

Ragnarok 2: Fimbulvinter!

Andre bok i den populære serien!
Oppfinneren 1

Oppfinneren: Jakten på Evighetsmaskinen

Ny kritikerrost barnebokserie!

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564