Ragnarok - Fenrisulven

Ragnarok!
Dette er en saga om å miste all kontroll til krefter mye mektigere enn deg selv, og om reisen for å vinne den tilbake! Bok 1 Fenrisulven vant Arks barnebokpris i 2020!

Ragnarok - En ny bokserie for barn og unge!

Vikinggutten Ubbe Gunnhildsson har alt han kan ønske seg. En sterk mor som er glad i ham, en talentfull storebror som rettleder ham, gode venner og masse eventyr. Hva kan vel true idyllen?

   Svaret kommer brått da den fryktelige Fenrisulven hopper over gjerdet og går til angrep. Fenrisulven forsvinner like plutselig som den dukket opp, men følgene av det som har skjedd, gjør at Ubbe må vokse opp over natten: Han må bli en ekte viking.

   Da det dukker opp en gud i ravneskikkelse, som også leter etter Fenrisulven, virker det som om jakten på beistet vil føre Ubbe til selve Åsgard – gudenes rike – og det mot en fyrstelig belønning.

Odin Helgheim (født 1996) er fra Sandefjord, men bodde som liten et par år i USA. Det var der han fattet en brennende interesse for tegneserier og begynte å tegne selv.

– Jeg elsker tegneserier, sier Odin, – og det å få lage denne boken har vært utrolig moro og givende. Jeg har store ambisjoner for bokserien, og håper alle som leser den vil glede seg like mye som meg til fortsettelsen!

Instagramkontoen Odin Helgheim har over 200 000 følgere. Med den ønsker han å inspirere andre til å ta opp blyanten og skape egne tegneserier.

 «Ragnarok – Fenrisulven» er hans første tegneserieroman – i det som skal bli en lang og eventyrlig serie.

Bestill boka her! Følg oss på Facebook!

Odin Helgheim - skaperen av Ragnarok

Odin2
Odin Helgheim under Outlands tegneseriefestival, august 2020. Foto: Kine-Erica Bjune Yrstad!

Bla i Ragnarok-boka her:

Se flere nyheter fra Egmont!

Ragnarok

Ragnarok - Fenrisulven

Få signert bok her!
Thorgal

Thorgal!

Episk fantasy
Familine Campbell

Familine Campbell 2!

En sjarmerende piratfamilie!

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374
Redaktør Løkling

Tormod Løkling

Redaksjonssjef

Email:
Phone:
+4799354564