Snøkattprinsen

Nytt opplag for Snøkattprinsen!

01.05.2021

Til tross for stadig mer sol og varme, er det en liten snøkatt som har smeltet mange barnehjerter denne våren. Noe som betyr et nytt opplag for Dina Norlunds debutroman!

– Det er helt utrolig at min lille snøkattprins stadig får nye lesere. Jeg er selv så glad i hans dannelsesreise, og det han opplever på denne turen, så det betyr så uendelig mye at andre også ser ut til å like dette eventyret! sier serieskaper Dina Norlund, som også kan røpe at hun er i gang med et nytt serieprosjekt.  

–  Den nye bokserien jeg jobber med nå blir noe annet, men den er også løst tilknyttet den verdenen leseren opplever i Snøkattprinsen. Jeg gleder meg veldig til å vise den til dere alle, sier Norlund, som håper på en lansering av første bok våren 2022.

Lille Syv smelter hjerter
Snøkattprinsen er en tegneserieroman, der barna blir introdusert for en magisk verden langt borte. Der snøkattene hersker. De har en lang rekke med stolte konger, men ingen krone. Den forsvant for flere hundre år siden. Legenden sier at det var demoniske rever som stjal kongekronen og kastet en forbannelse over snøkattene.

Syv er den minste snøkattprinsen i en stor søskenflokk, og da faren dør begynner hans eldre brødre å krangle om hvem som skal bestige tronen. Men bare Syv våger å dra ut i verden for å lete etter den magiske kongekronen.

Utsolgte for bøkene
– Første opplaget på 3000 bøker holder på å bli tomt og da blir det 2000 bøker til, sier redaktør Tonje Tornes i Egmont.
Hun håper selvsagt at forlaget går tom for disse bøkene også.
– Tegneserier har en helt egen evne til å dra barn inn i bøkenes verden, de skaper leselyst rett og slett. Og da er det jo ekstra moro at vi nå har en ny generasjon av norske serieskapere som drar flere og barn inn i bøkenes verden. Jeg knakk selv lesekoden med tegneserier og har siden den gang ikke stoppet å lese, sier Tornes.

Dina Norlund for også skryt av redaksjonssjef Tormod Løkling i Egmont:
– Av og til hører jeg det fjollete utsagnet: «Dette er bra til å være norsk!» Dina Nordlunds oppsiktsvekkende vakre tegninger og helstøpte fortelling speilvender denne husmannsånden med et trylleslag. Når utlendinger får se hennes debutbok – og jeg er helt sikker på at den blir eksportert – så vil de etterpå si om sine egne tegneserieromaner: «Dette er bra til å ikke være norsk!» 

Dina

Dina Norlund

Forfatteren av Snøkattprinsen er allerede i gang med et nytt tegneserieprosjekt!

Les mer om boka her:

Sjekk ut disse episke tegneserien fra Egmont:

Snøkattprinsen

Snøkattprinsen

Bestill boka her!
Arkin rett

Arkin: Lysets vokter

En bokserie om håp og magi!
Nordlys 4 -rett

Nordlys_ Trollriket

Få bestselgeren signert!
Sidequest rett

Sidequest: Det midlertidige brorskap!

Humor og magi!

For mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374