star-20wars-20ill

Ny tegneserieversjon av Star Wars

02.02.2016

Hvordan ser Darth Vader ut i det han forstår at Luke er hans sønn?

Dette får du svar på i den nye tegneserieversjonen av Star Wars fra Egmont Publishing. I denne splitter nye tegneserien får vi vite mer om hva som egentlig skjedde mellom filmene «Star Wars episode IV: Et nytt håp» og «Star Wars Episode V: Imperiet slår tilbake».

Første bok i serien heter "Skywalker slår til", og er full av nyheter og overraskende avsløringer! Det avsløres blant annet mer om Han Solos brokete fortid. Redaksjonen kan med hånden på sitt ikke-objektive hjerte si at disse historiene inneholder et av de mest spennende kapitlene i hele SW-universet.

Vi vil ikke røpe alt, men store og avgjørende avsløringer venter den som leser allerede den første boken i serien: "Skywalker slår til". For egentlig vet vi som har sett filmene (både de gamle og de nyere filmene) fint lite om fortiden til noen av karakterene. Hva driver Lord Vader med på «fritiden». Hva gjorde Luke Skywalker før han fant fram til Yoda? Hvordan ble Leia så forelsket og samtidig så sint på Han Solo? Derfor lover vi både spenning og overraskelser ved å lese disse bøkene. Og ikke minst flere AHA!-opplevelser.

"Star Wars – Skywalker slår til" samler blad nr. 1 til og med nr. 6 av Marvels store nye tegneserie-suksess i 2015 («Skywalker Strikes»). Dette bladet, sammen med den andre hovedserien om Darth Vader, inngår i vår bokserie med flere utgivelser i 2016.

Kjøp "Star Wars - Skywalker slår til" i vår nettbutikk her.

Utgivelsesplan, første tre nummer:
1/2/2016: Star Wars: Skywalker slår til
4/4/2016: Star Wars: Darth Vader
13/6/2016: Star Wars: Skywalker slår til, vol. 2