nina-20vestg-c3-a5rd

Ny HR- og kommunikasjonsdirektør i Egmont Publishing

19.08.2015

Nina Westgaard blir ny HR- og kommunikasjonsdirektør i Egmont Publishing. Hun etterfølger Sarah Willand som starter som direktør for Organisasjon og kommunikasjon i TV 2.

Nina Westgaard har vært åtte år i Schibsted, og kommer sist fra stillingen som Direktør for HR og Organisasjonsutvikling i VG. Hun har tidligere jobbet som Lean-ekspert i Schibsted, og har også erfaring fra forsvaret som analytiker i etterretningstjenesten etter fullført russisk-kurs.  Nina har en Mastergrad i elektronikk fra NTNU i Trondheim.

- Ninas erfaring som Lean-ekspert i større endringsprosjekter på tvers av redaksjonelle- og kommersielle enheter i Schibsted, samt hennes gode resultater fra organisasjonsendringer i VG, gjør henne til en ideell ressurs for Egmont. Hun kjenner mediebransjen fra innsiden, og vil kunne tilføre oss mye på organisasjonsutvikling, prosesser og balanse mellom print og digital utvikling. Hun er en åpen og direkte person som vil passe godt inn i vårt miljø, sier administrerende direktør i Egmont Publishing, Espen Asheim.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben i Egmont Publishing. Først og fremst ser jeg fram å bli kjent med folkene som står bak så mange produkter og merkenavn som er og har vært så viktige i folks liv. Når konsernet i tillegg er ledende på å organisere seg nytt og annerledes for fremtidens utfordringer, vet jeg at jeg vil få både spennende og lærerike dager fremover, sier Nina Westgaard.

Kontakt:
Nina Westgaard, påtroppende HR- og kommdir. i Egmont Publishing, tlf. 481 09 409
Espen Asheim, Administrerende direktør i Egmont Publishing, tlf. 913 46 515