Ny episk tegneserie - Ragnarok!

Ragnarok!
På selve lanseringsdagen til debutant Odin Helgheims nye episke tegneserie, ble han nominert til Ark barnebokpris!

Ragnarok er en saga om å miste all kontroll til krefter mye mektigere enn deg selv, og om reisen for å vinne den tilbake! 

Vikinggutten Ubbe Gunnhildsson har alt han kan ønske seg. En sterkt mor som er glad i ham, en talentfull storebror som rettleder ham, gode venner og masse eventyr. Hva kan vel true idyllen?

   Svaret kommer brått da den fryktelige Fenrisulven hopper over gjerdet og går til angrep. Fenrisulven forsvinner like plutselig som den dukket opp, men følgene av det som har skjedd, gjør at Ubbe må vokse opp over natten: Han må bli en ekte viking. 

   Da det dukker opp en gud i ravneskikkelse, som også leter etter Fenrisulven, virker det som om jakten på beistet vil føre Ubbe til selve Åsgard – gudenes rike – og det mot en fyrstelig belønning.

Har alltid lest tegneserier
Odin Helgheim (født 1996) er fra Sandefjord, men bodde som liten et par år i USA. Det var der han fattet en brennende interesse for tegneserier og begynte å tegne selv. 

– Jeg elsker tegneserier, sier Odin, – og det å få lage denne boken har vært utrolig moro og givende. Jeg har store ambisjoner for bokserien, og håper alle som leser den vil glede seg like mye som meg til fortsettelsen! 

Instagramkontoen studio_odin har over 200 000 følgere. Med den ønsker han å inspirere andre til å ta opp blyanten og skape egne tegneserier. 

 «Ragnarok – Fenrisulven» er hans første tegneserieroman – i det som skal bli en lang og eventyrlig serie.

Bok 1 er nominert til Arks barnebokpris for 2020! 

Kjøp boka her! Les mer om prisen her!

Sjekk ut disse titlene fra Egmont!