Nina Lødemel Ny Redaktør

Nina Lødemel ny redaktør for Foreldre & Barn

11.09.2019

Norges største magasin for småbarnsforeldre har fått ny redaktør. Tidligere redaktør Martine Lunder Brenne har funnet erstatter i egne rekker.

Etter at Martine Lunder Brenne i juni tok over som direktør for Ung-segmentet i mediehuset, har hun lett etter en erstatter. Det ble Nina Lødemel, som går fra å være redaksjonssjef til å bli redaktør.

Lødemel er utdannet ved journalisthøyskolen i Oslo, har tidligere vært utgavesjef i Det Nye, redaksjonssjef i Alt for Damene, Shape Up og Klikk helse. Før det var hun journalist og vaktsjef i Aftenposten.no.

- Jeg er glad for å jobbe et sted hvor det settes pris på de som tenker modig og nytt. Det er en stor ære og med stor ydmykhet jeg går i gang med jobben som redaktør. Jeg skal jobbe med solide merkevarer med lange tradisjoner. Småbarnsforeldre har søkt støtte og kunnskap hos oss i over 40 år, det er et fantastisk utgangspunkt, sier Lødemel og fortsetter:

- Også er det jo et spennende skifte for tiden, og det er både gøy og utfordrende å finne flere måter å nå fram til foreldre på. Jeg er stolt over at vi har hatt suksess med podcasten Babyboom, og vi har flere podder på gang for foreldre i ulike faser.

Ansvarlig redaktør/direktør Martine Lunder Brenne er også meget fornøyd med ansettelsen.

- Jeg kunne ikke funnet en bedre redaktør enn Nina. Hun kjenner målgruppa veldig godt. Hun er et arbeidsjern, er uredd og har lang erfaring med å kombinere magasinjobbing med digitale flater. En nydelig kombinasjon i denne jobben, sier Lund Brenne.

Egmont Publishing har en solid posisjon i det norske «foreldresegmentet», med Foreldre & Barn og foreldre.no. Foreldre & Barn er Norges største magasin for småbarnsforeldre, med over 40 års troverdighet i ryggen. Bladet har opparbeidet en unik posisjon blant småbarnsforeldre og fagfolk, og oppleves som uunnværlig for foreldre med barn i alderen 0-6 år.

Nina startet i den nye redaktørrollen i august.