topp-bolig

Lesertallsøkning for alle Egmonts boligblader!

04.03.2015

Egmont Publishing selger årlig over 2,1 millioner boligblader og leserne vil ha mer. Ved årets lesertallsmåling øker Egmonts boligtitler med 10 prosent.

Maison Interiør(+47%) og Lev Landlig(+32%) vinner lesere og Bonytt er fortsatt Norges største betalte interiørmagasin, (+4,5%) tett fulgt av magasinet Hytteliv (+2,8%).

Interiørproduktene våre er en blanding av godt etablerte merkevarer og spennende nyskapninger.

-  Vi møter dem på flere plattformer enn før, og treffer bredt, sier seksjonsredaktør Anne Kolberg.

-  Merkevarene skaper et eget univers på tvers av alle plattformer. Nytt i vår er et interiørkurs i regi av Bonytt som ble fullbooket i løpet av få timer.

Matmagasiner vokser også, og Maison Mat & Vin øker både opplagstall og lesertall (+27 % lesertall). Interessen for god mat og drikke har aldri vært større enn nå. I motsetning til tidligere, er nordmenn mer opptatt av kvalitet enn pris. Maison Mat & Vin møter 2015 med nytt design og et mer tidsriktig uttrykk.  Magasinet har nye, faste spalter og bidragsytere, samtidig som de har beholdt den høye kvaliteten på innholdet.

-  Med vår brede boligportefølje klarer vi å møte trendene. Vi supplerer, videreutvikler og er i forkant av utviklingen i dette markedet. I mars kommer Lev Landlig ut i Tyskland under tittelen LandIdyll. Førsteopplaget er på hele 100.000, sier Kolberg.