26.02.2016
Den eneste avgjørelsen du skal ta på tom mage, er å kjøpe det ferske LUNCH-brødet.
I samarbeid med Coop lanserer LUNCH-bladet et velsmakende brød, som skal selges i Coops butikker. Brødet er ekstra grovt fordi det er laget av hundre prosent spelt.
– Med Kjell som rådgiver var det aldri vanskelig å si ja til et grovt LUNCH-brød, sier serieskaper Børge Lund.
Med LUNCH-brødet følger et LUNCH-blad, fullt av striper og oppskrifter, der brød er en essensiell ingrediens i samtlige av lekkerbiskenene du blir inspirert til å lage.
LUNCH-bladet er gratis til alle som stikker innom en Coop-butikk.
Hemmeligheten
Det er Kjelltech Baking som står for LUNCH-brødet, og de skriver følgende om herligheten:
Gjennom ni organiske generasjoner har gründerfamilien KjellTech fra gården Spelt slått ring om en robust hemmelighet. Nå finner du den på Coop. Et brød stekt ganske lenge i en ovn med en stein inni! Dette gir LUNCH-brødet den unike smaken – av brød! Brødet er kun tilsatt ingredienser og skånsomt utvalgte ting fra et svært lokalt jordsmonn. Resultatet er et bærekraftig, kortreist brød som bidrar til det grønne skiftet.
KjellTech Baking anbefaler LUNCH-brødet ditt oppdelt i skiver. Always!