banner alle julehefter

Ha en leselig jul med årets julehefter!

12.11.2021

Med hele 33 julehefter og et totalopplag på 1,3 millioner ønsker Egmont å skape god julestemning i de tusen hjem!

Julehefter vekker leselyst, latter, alvor, refleksjoner og gode samtaler! Og har vært en naturlig del av nordmenns juletradisjoner i over 100 år! I år er 15 av juleheftene norske!

Herborgs Kråkeviks Juleroser var det første litterære heftet i moderne tid, og har banet vei for mange andre gode hefter som skaper leseglede hos hele familien! Blant annet Barnas Juleroser om byr på masse godt lesestoff for de yngste.

Andre flotte hefter for barn er Detektivbyrå nr 2, Donald Duck & Cos julehefte, Tre nøtter til Askepott, Tuss & Troll, Smørbukk, og Norsk Donald! Sistnevnte kommer også ut på de tre samiske språkene nordsamisk, sørsamisk og lulesamisk.

Vi har også Donald-historier for de nostalgiske blant oss som Carl Bark´s jul og Donald Ducks jul på 70-tallet. Mens Walt Disney’s julehefte feirer jubileum med sin tyvende utgivelse i år!

Latteren vil bli vekket av hefter som Rutetid og Billy. Og i år kommer det et flunkende nytt Asterix-hefte blant aller julegodbitene!

Klassikere som Nr 91. Stomperud, Knoll og Tott, Blondie og Fiinbeck og Fia har selvsagt en naturlig plass i mange julestrømper, mens de litterære heftene befester sin posisjon med utgivelser som Juledamer, Hellig Jul og Julekrim!

Nytt av året har vi en rampete diktkalender om den frekke Rampenissen, og et kreativt Skaperhefte signert Andreas Wahl!

Alle disse heftene og mange flere vil dere finne i bladhylla fram mot julen 2021. Med ønske om en velsignet høytid for alle!

sjekk ut årets julenyheter her:

INGEN JUL UTEN JULEHEFTER!

for mer informasjon ta kontakt med:

Redaktør Tonje Tornes

Tonje Tornes

Pressekontakt KIDS/Redaktør

Email:
Phone:
+47 928 69 374