radiogaga-nyhet

Gode salgstall for Radio Gaga

21.05.2019

Salgstallene på Egmonts nye humorsatsing Radio Gaga, bekrefter teorien: Folk vil ha radio på papir!

Med et opplag på 10 000 er Radio Gaga en frekk satsing i et tøft marked. Likevel ser det ut til at satsingen bærer frukter av det søte slaget. Kritiker Walter Wehus kalte Radio Gaga «det beste humorbladet akkurat nå», og etter at salgstallene for utgave nummer 1 nå er klare, så ser det ut til at kritikeren har mange meningsfeller der ute.

Radio Gaga ble faktisk en suksess allerede før lanseringen, siden mellom 1 000 og 2 000 fans abonnerte uten å ha sett bladet i det hele tatt. Stavangerbaserte Øyvind «Flis» Sagåsen – opprinnelig fra Odda – har vært på trykk i rundt 350 publikasjoner i 10 land med forskjellige vitsetegninger og striper. Dette gjør ham til landets kanskje mest publiserte tegneserieskaper, noe som neppe er tilfeldig, siden han også er en av de morsomste.

Øker frekvensen!
Radio Gaga kommer med 8 utgaver i år, men allerede fra neste år er det planlagt å øke utgivelsesantallet til 10 nummer.

Serieskaper Øyvind Sagåsen, la denne hilsenen ut på facebook-siden til Radio Gaga etter at salgstallene på første nummer var høyere enn forventet. 

– Tusen takk til alle som har kjøpt, lest og framsnakket Radio Gaga-bladet. Foreløpige tall tyder på at det er mange (!) av dere! Det er veldig inspirerende og betyr at verdens mest kaotiske radiostasjon blir fast innslag i bladhyllene og postkassene i lang tid fremover! Tusen takk!

Les mer om Radio Gaga her:  

Du kan abonnere på Radio Gaga-bladet her: