egmont

Boligbladene går LIVE med DITT HJEM 2018

01.02.2018

Egmont satser på event, og fyller det vakre Folketeateret i Oslo til inspirasjonsdag 21. april.

Bilde av boligredaksjonen fra venstre: Ingrid Wærp, Helle Tjaberg, Gry Eileen Kjennerud, Kriss Daatland og Kari Janne Standal.

Bolig- og interiør er et av Egmonts sterkeste segmenter: Hele 840 000 nordmenn leser Egmonts blader og magasiner innen bolig/interiør.

Magasinene er en viktig kilde til inspirasjon for leserne. Nå går boligbladene LIVE og tilbyr alle sine lesere en dag med inspirasjon på eventet DITT HJEM 2018.

- Dette blir en opplevelsesdag som skal gi inspirasjon, nyttige råd og masse påfyll innen interiør og bolig. Vi byr på spennende foredrag, sofaprat med eksperter og underholdning fra scenen. Vi har allerede mange dyktige foredragsholdere klare, og flere kommer, sier redaktør i Bonytt Kriss Daatland.

- Vi tar for oss interiørtemaer som leserne våre er interessert i. Undersøkelser viser at 8 av 10 er interessert i temaet Uteplassen. Vi har derfor invitert Kjersti Bergersen fra TV 2 til å snakke om dette temaet. Farger er også et tema leserne er veldig interessert i, og Dagny Thurmann-Moe skal fortelle oss om hvordan man velger farger til et rom.

I tillegg til inspirasjon har boligbladene en viktig rolle som rådgivere og problemløsere.  Denne rollen vil vi nå ta LIVE. Konferansier for dagen er Siri Kristiansen, kjent fra Rådet/Lørdagsrådet på NRK, sammen med redaktør Kriss Daatland inviterer hun fra scenen deltakerne til å komme med sine interiørutfordringer.

- Vi gleder oss til å møte så mange av våre trofaste lesere, sier Daatland. - Boligsegmentet holder seg fortsatt godt, og våre merkevarer er en viktig del av folks hverdag. Med denne opplevelsesdagen flytter vi merkevarene ut på en ny arena og gjør de gode historiene levende i møte med leserne våre!

DITT HJEM 2018 arrangeres av Egmont LIVE. Egmont LIVE er Egmont Publishings eventbyrå, som arrangerer events på tvers av alle Egmont Publishings produkter. Egmont er utgiver av bolig- og interiørmagasinene Bonytt, Maison Interiør, rom123, Lev Landlig, BoligDrøm, Hytteliv, Hageliv&Uterom.

Nettside for DITT HJEM 2018: www.hjem2018.no

Foto: Petter Berg